Torpedo Theater voorstelling

VAN HUILENBROECKS PRETPALEIS en de MUSICALS VAN SCHMIDT & BANNINK - UITVERKOCHT

dinsdag 8 september 2020
20:30
€ 12,50

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST.

Van Huilenbroecks Pretpaleis is een maandelijkse talkshow over vergeten schoonheid, verloren muziek & artistieke curiosa en wordt gemaakt door Stef LOKIN, Jan Jaap KASSIES, Sjaak ROODENBURG en Jan HOVERS. 8e jaargang - en voorlopig bij onze vrienden van SALON DE IJZERSTAVEN op het Bickerseiland, Bickersgracht 10, 1013 LE Amsterdam.

Sanne Thierens 

Vandaag ontvangt presentator Stef LOKIN schrijver, musicalonderzoeker en journalist Sanne THIERENS, die grappig genoeg in Engeland promoveerde op de musicals van Annie M.G. SCHMIDT en Harry BANNINK. Ze won er verscheidene prijzen mee, waaronder de Vice Chancellor’s Excellence in Research Award van de University of Winchester en de Postgraduate Essay Award van de Association for Low Countries Studies. 
Een toponderwerp, u zegt het, en nu werkt Sanne aan aan een nieuw boek op basis van haar proefschrift, getiteld Mjoeziekul. Dat verschijnt volgend jaar, als ook in het Allard Pierson Museum een tentoonstelling over de Schmidt/Bannink-musicals opent die ze cureerde. Kortom, Sanne weet alles, ze kan ook nog eens heel leuk vertellen, en uiteraard wordt er als altijd live gezongen: namelijk door Maeve VAN DER STEEN. Piano: Erik BREY. Uw vertrouwde huispianist: Pieter KLOP.

TORPEDO IN DE IJZERSTAVEN. BICKERSGRACHT 10. TIP: EERST LEKKER ETEN IN 'T BLAAUWHOOFT