Torpedo Theater voorstelling

KIJKCLUB #22 - JOOST VAN DE LOO, HOLISTISCH DETECTIVE - UITVERKOCHT

donderdag 22 oktober 2020
20:30
€ 12,50

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U KUNT NOG RESERVEREN VOOR DE WACHTLIJST. BIJ VOLDOENDE BELANGSTELLING WORDT ER MISSCHIEN GEZOOMD. 

Maandelijkse avond voor liefhebbers van ontdekkingen. Coronaproof bij onze vrienden van Salon De IJzerstaven, Bickersgracht 10, Amsterdam. 

'Een holistisch detective verhoort niet. Hij nodigt mensen uit te vertellen.'

Holistische Kijkclub

Van sommige dingen weten we dat we ze weten. Van andere dingen weten we dat ze niet weten. Maar van het overgrote deel van de werkelijkheid, daarvan weten we niet dat we er niets van weten.

Dat gigantische gebied is het terrein waar holistisch detective Joost van de Loo opereert. Aan zijn zijde heeft hij toeval en nieuwsgierigheid.

‘Wil je iets echt onzichtbaar maken dan moet je het in het zicht zetten.’

Tijdens het maken van een documentaire naar het bestaan van kabouters Kabouter Coming Out ontdekte hij dat er in Zuid-Limburg serieus kabouters hebben geleefd. Door inteelt kwamen veel mismaakte baby’s ter wereld, op last van de kerk werden ze verstoten. ’s Nachts kwamen ze tevoorschijn om uit het zicht klusjes te verrichten op boerderijen, in ruil voor voedsel.

‘Als preventief fouilleren de nieuwe aanpak van de politie wordt, laat de FOID dan ook preventief invallen op de Zuid-As. 

Joost laat zien hoe hij denkt, hoe hij speurt, hoe hij toeval zijn gang laat gaan en in welke wereld we leven zonder het te weten.

 

De Kijkclub is:
Hans Aarsman, Yvonne Grootenboer, Carel Helder en Claudia Sola

TORPEDO IN DE IJZERSTAVEN. BICKERSGRACHT 10. TIP: EERST LEKKER ETEN IN 'T BLAAUWHOOFT

  • (0)
  • Facebook
  • TwitThis