Torpedo Theater voorstelling

Een antiploetermoederavond

donderdag 24 april 2014
20:30
€ 7,50

Als er over ouderschap geschreven wordt, is het vaak ófwel mierzoet ("Het wondertje dat in je buik is gegroeid") of ronduit chagrijnig en klagerig (‘Boehoe, ik heb het zo druk met bordjes in de lucht houden.’). MILOE VAN BEEK en ROOS SCHLIKKER, beiden TPO Magazine-columnist en moeder, zijn de teneur van die stukjes zat. Ouderschap is soms geweldig, en soms strontvervelend. Het ene moment denk je dat je snapt hoe je kinderen werken, terwijl ze de dag daarna plotseling een compleet andere gebruiksaanwijzing hebben.

Ja, dat is soms pittig. En ja, daar mag je eerlijk over zijn, graag zelfs. Maar alsjeblieft wel met een knipoog en wat zelfspot, want het helpt enorm als je een beetje om jezelf en je kinderen kunt lachen. Op 24 april lezen Roos en Miloe hun columns voor in het Torpedo Theater. En ze bieden een podium aan aan ouders die er ook zo over denken, namelijk de winnaars van de anti-ploetermoeder columnwedstrijd

Stuur je relativerende, eerlijke stukje over het ouderschap voor 20 april naar magazine@thepostonline.nl. De beste twee inzendingen (jury: Miloe en Roos) worden voorgelezen op het podium, de winnaars krijgen gratis toegang. Alle inzendingen verschijnen in TPO Magazine’s anti-ploetermoeder-special op 24 april.

Opsturen dus naar magazine@thepostonline.nl. Over de uitslag wordt alleen met de winnaars gecorrespondeerd…